skip to Main Content

Näköalasauna parhaalla paikalla

Tarjoamme käyttöösi myös kahdentoista hengen viihtyisän saunaosaston, joka sijaitsee laivan yläkannella. Voit ihmetellä satamatorin tapahtumia tai Saimaan kimallusta suoraan lauteilta! Sauna sopii erinomaisesti vaikkapa polttareiden, varpajaisten tai syntymäpäivien viettopaikaksi. Lauteille mahtuu samanaikaisesti 6 saunojaa.

Saunatilat ovat vuokrattavissa huhtikuun puolivälistä syyskuun puoliväliin joka päivä klo 12:00-24:00.

Saunavuoron pituus on minimissään 2 tuntia.

Hinnat:
Ensimmäiset 2 tuntia 140€
Lisätunnit 30€ / tunti
Pyyhkeet 6€ / kpl

Saunailta kaikilla herkuilla

Saunalla on oma ”minibaari” josta voi nauttia laivan tarjoamia virvokkeita hieman terassia edullisempaan hintaan. Juomat laskutetaan saunan jälkeen kulutuksen mukaan.

Saunatuvaltamme löytyy pyyhkeet, pefletit, pesuaineet ja muut hygieniatarvikkeet. Voit halutessasi käyttää myös omia pyyhkeitä, jolloin 5€ pyyhemaksua ei veloiteta. Käytössänne on myös TV ja välineet musiikin kuuntelua varten.

Saunalle voi tilata myös ruokaa laivamme keittiön aukioloaikoina. Suosittelemme kuitenkin yli 6 hengen ryhmille ruokailua ennen saunaa terassilla tai laivan alakerrassa. Näin saunatuvalle jää enemmän tilaa saunomista varten ja saunaillasta tulee kiireettömämpi. Pikkupurtavaa kuten suolapähkinöitä tai kiuasmakkaraa mahtuu saunalla nauttimaan isompikin porukka.

Saunatilat ovat muun laivan ohella anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen on kielletty. Mahdollisesta laskutuksesta on sovittava etukäteen tilausta tehdessä.

Mikäli haluat kylpeä Lappeenrannan kesän ”piikkipaikalla”, soita meille tai käy sopimassa asiasta satamassa.

  Ota yhteyttä

  Aihe *

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero

  Viesti *

  *-merkityt kentät vaaditaan

  Back To Top